فدک بوک

فروشگاه اینترنتی کتاب

فدک بوک

فروشگاه اینترنتی کتاب

خرید اینترنتی و تلفنی کتاب تاریخ اسلام

کتاب تاریخ اسلام

خرید کتاب تاریخ اسلام عرضه توسط ناشران معتبر دانشگاهی مانند معارف، فدک ایساتیس، فضا، جمال هنر، گل آذین، سمت، دانشگاه تهران، یزدا، ماندگار و ... با امکان خرید کتاب از فروشگاه اینترنتی کتاب فدک بوک که پس از خرید اینترنتی کتاب و در صورت ناموجود بودن در سایت، خرید تلفنی کتاب از بانک کتاب فدک بوک انجام میگیرد و پس از ثبت سفارش در کوتاه ترین زمان ممکن به تمامی کشور ارسال می گردد.

پیام آور رحمت (تاریخ اسلام) اثر سیدعلی میرشریفی

این کتاب حاصل بخشی از پژوهشی مبنایی و تحقیقی است که میتواند علاوه بر استفاده به عنوان منبع درس «تاریخ اسلام» دانشگاهها، برای فعالیتهای پژوهشی و درسی دانشجویان رشته‌های مرتبط مفید واقع شده، آگاهیهای نابی در مورد دوره ارزشمندی از تاریخ اسلام افاده نماید.

در این کتاب پس از معرفی اجمالی جزیرة‌ العرب در زمان صدر اسلام از جنبه جغرافیایی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، دینی، و فرهنگی، شرح زندگانی پیامبر (ص) از زمان ولادت تا رحلت با استناد به آیات و روایات بازگو گردیده است. هجرت به حبشه، ازدواج با حضرت خدیجه، حماسه بزرگ شعب، بیعت عقبه، جنگ احد، و حجة‌ الوداع برخی از موضوعات کتاب است. بخش پایانی کتاب شامل منابع است.

فهرست مطالب

پیشگفتار
مقدمه
آشنایی اجمالی با جزیرة العرب (اوضاع جغرافیایی و اقتصادی، وضعیت سیاسی و اجتماعی، دین و فرهنگ)   5-4
فصل اول: دوران قبل از بعثت   7-22
فصل دوم: دوران بعد از بعثت   23-68
فصل سوم: دوران پس از هجرت   69-242
منابع


کتاب تاریخ تفکر اجتماعی در اسلام اثر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

تاریخ تفکر اجتماعی در اسلام اثر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

این کتاب که دربرگیرنده جایگاه علم در اسلام و آراء اجتماعی متفکران مسلمان است به عنوان منبع اصلی درس «تاریخ تفکر اجتماعی در اسلام» در مقطع کارشناسی علوم اجتماعی به ارزش 2 واحد تدوین شده است.

بومی کردن علوم انسانی که در جامعه اسلامی ما، بخش عظیمی از آن در اسلامی کردن آن جلوه‌گر میشود، کندوکاو در آموزه‌های دینی و آراء دانشمندان مسلمان را میطلبد. کشف، بررسی و تحلیل و ارائه اندیشه‌های دانشمندان مسلمان که با الهام از منابع اصیل اسلامی (کتاب و سنت) و در فضای فرهنگ اسلامی پدید آمده و شکل گرفته است، به ویژه اگر در قالب مفاهیم شناخته شده علوم انسانی رایج در فضای علمی دانشگاهی صورت پذیرد، علاوه بر آنکه از لحاظ نظری خلأ تئوریک جامعه اسلامی را پر میکند و پیش‌فرضهای نوینی را جایگزین پیش‌فرضهای رایج در علوم اجتماعی میسازد، مانع خودباختگی و از خود بیگانگی فرهنگی و اجتماعی میشود و زمینه‌ای برای فراهم آوردن راه‌حلهای علمی برای پاره‌ای از معضلات و مسائل اجتماعی است.

فهرست مطالب

فصل اول: علم در اسلام
فصل دوم: دیدگاههای اجتماعی ابونصر فارابی
فصل سوم: دیدگاههای اجتماعی اخوان‌الصفا
فصل چهارم: دیدگاههای اجتماعی ابوریحان بیرونی
فصل پنجم: دیدگاههای اجتماعی خواجه نصیرالدین طوسی
فصل ششم: دیدگاههای اجتماعی ابن خلدون
فهرست منابع


کتاب تاریخ تحلیلی صدر اسلام

تاریخ تحلیلی صدر اسلام

فهرست

فصل اول: مباحث مقدماتی تاریخ
فصل دوم: جهان در آستانه بعثت
فصل سوم: تاریخ پیامبر اسلام ولادت؛ بعثت و دعوت
فصل چهارم: تاریخ پیامبر اسلام هجرت و حکومت
فصل پنجم: از سقیفه تا قتل عثمان
فصل ششم: نگاهی به حکومت امام علی بن ابی طالب
فصل هفتم: امام حسن و امام حسین و مقتضیات زمان

منابع و مأخذ


کتاب تاریخ تحول دولت در اسلام (تا پایان امویان) اثر احمدوند

تاریخ تحول دولت در اسلام (تا پایان امویان) اثر احمدوند

تقریباً همه‌ی ما واژه‌های «دولت» و «دولت اسلامی» را شنیده‌ایم ولی به‌رغم آگاهی از وجود دولت و تأثیراتش در زندگی‌مان، اغلب نمی‌توانیم آن را به‌درستی تعریف کنیم. نظریه‌ی دولت حداقل دو هدف دنبال می‌کند. یکی تلاش برای توصیف ذات و جوهره‌ی دولت و بنابراین ارائه‌ی معیارهایی برای ارزیابی دولت‌های موجود؛ دوم بازتاب ادعاها و پای‌بندی‌های هستی‌شناسانه و متافیزیکی تجسم‌یافته در دولتی معین. کتاب پیش‌رو آهنگ آن دارد به این دو وجه بپردازد: از سویی با کندوکاو در نظریه‌هایی در باب ماهیت دولت، پاسخ روشن‌تری به چیستی دولت دهد و با تمرکز بر مفهومی از دولت که آن را «نهاد مدعی اِعمال زور مشروع در قلمرو معین» می‌داند، شاخص‌های این تعریف را روشن‌تر نشان دهد؛ از سوی دیگر می‌کوشد تصویری از میزان عینیت‌یافتگی این مفهوم در دولت‌های مختلف تاریخ اسلام یا تحول دولت در اسلام را تا پایان امویان ترسیم کند. کتاب برای نخستین بار با ابزار نظری معینی که دولت را ترکیبی از امر ذهنی و امر عینی می‌داند، تحلیلی روش‌مند و واقع‌بینانه از «دولت در اسلام» ارائه می‌دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.